Valutor:

Sekretesspolicy

Köpinformation
Sekretess
Vad är din sekretesspolicy?
Vi tar din integritet på största allvar. Vi kommer aldrig att hyra ut eller sälja din information till tredje part, vi bara använda den information vi samlar in från dig att förmedla din orderinformation, eller att skicka kataloger och e-post på din begäran.
Säkerhet
Är du beställer på er sajt säker?
Absolut! Vi tar säkerhet på största allvar, och vi gör vad vi kan för att skydda våra kunders känsliga uppgifter. Kreditkortsinformation för webborder skyddas på följande sätt:
1. 128-bitars kryptering till och från servrar och webbläsare.
2. Kreditkortsnummer lagras inte i vår databas. Vi håller på filen bara de sista 5 siffrorna i de fall där vi behöver för att kontrollera att kortet som användes.
3.När informationen överförs till våra servrar för bearbetning, använder vi ännu starkare kryptering i den bakre änden för att vidarebefordra begäran till vår betalningsbehandlare att verifiera kreditkort och placera ett tillstånd för den totala ordersumman.
4. Om bemyndigandet, adress kontroll och riskbedömning allt klart, är ordningen accepteras och en engångs unikt ID förknippas med ordern i syfte att fakturering föregående tillstånd. Detta ID kan inte användas för att införa ytterligare tillstånd eller fakturera mer än den ursprungliga auth. Den innehåller någon identifierbar länk till kreditkortsnumret.
5.Once detta ID har använts för att fakturera ordern (som händer bara en gång ordern börjar sjöfart), är det inte längre giltiga och kan inte användas för att godkänna eller räkning igen.
tillbaka