Valutor:

Frakt & Retur

Frakt & Returer
Anmärkningar:
Kontrollera lasten försiktigt när du tar emot och signering för lasten, vilket gör att den är perfect.Send brev för oss i stället för tecken för om den har någon brott; Vi hjälper dig att bearbeta! Vi kommer oansvarigt för det om rapporten fråga när du tar emot och signering för det.
1.If du hitta paketet bröts under leverans, öppna paketet för att kontrollera om objekt är intactly. Om inte, vänligen vägra leverans. Efter paketet tillbaka till oss automatiskt, kommer vi att bekräfta väder skadan görs av transporter. Om så är fallet kommer vi att skicka dig en annan av samma modell för få varan eller helt återbetala dina pengar därefter.
2. Om du vill återgå paketet som du har skrivit, vänligen maila oss för att få leveransadress där ditt paket kan återföras till. Vi skulle ha något ansvar för eventuella saknade paket som orsakas av att återvända till fel leveransadress utan att be om vår kundsupport råd.
Fraktmetoder
Kära customers.We kan leverera varor till hela världen, och allt för snabbt!
Observera att alla objekt på vår hemsida är snabb leverans. När det gäller transportsätt, vi skickar vanligtvis din beställning vid EMS till de flesta större städer i världen. Men vissa områden i världen som Sydafrika, Nederländerna kan inte nås med EMS, så vi kommer att förändras i Hongkong luftar postar automatiskt utan att meddela dig. Se följande leveranstid på två transportsätt.
Total Leveranstid
Processing Time (fem arbetsdagar)
= Från det att vi fått din beställning till den tid som vi börjar att paketera din beställning. Fem arbetsdagar (utom två tillbringar veckoslutet ferier) att få din beställning tittat på, bekräftat din betalning, för att se till att leveransadressen är korrekt och att samla de objekt du köpt.
Förpackning Tid (en eller två arbetsdagar)
= Din beställning kommer att skickas till rederiet på dagen för förpackning eller senast nästa dag. Sändande Time
= Den tid det tar för rederiet att köra bil eller flyga ditt paket till dig.
Det finns två metoder för att få ovan information från oss,
1. Gå in på vår hemsida och åter logga in för att kontrollera uppdatera status.
2. Kontrollera din e-post, för vi skickar uppdaterar status till din e-postadress.
Obs: (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning nej, vänta med tålamod en tid krävs av Express Company göra uppladdning..).
Öppettider:
8:15 till 18:00 måndag till fredag ​​
8:30 till 07:00 lördag
Förfrågan för leverans av e-post
Namnge din titel med "Order nr" så att vi kan ge dig ett snabbt svar, tack.
tillbaka